Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-09@05:07:32 GMT

وزیر احتمالی ارتباطات دولت رئیسی کیست؟

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۳۵۱۲۸

وزیر احتمالی ارتباطات دولت رئیسی کیست؟

رقبای انتخاباتی ابراهیم رییسی بار‌ها از مواضع سختگیرانه او نسبت به فضای مجازی و اینترنت گفته‌اند. رویکردی که زمانی می‌توان آن را رد کرد یا پذیرفت که بدانیم رئیسی چه کسی را برای وزارت ارتباطات معرفی می‌کند.

به گزارش تجارت‌نیوز، با وجود نگرانی‌هایی که درباره مواضع رئیسی پیرامون اینترنت و فضای مجازی مطرح می‌شود، او در مناظرات انتخاباتی تا حدی این مسایل را رد کرد و حتی رایگان کردن اینترنت برای سه دهک پایین جامعه را وعده داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین طرح موضوع راه‌اندازی اینترنت ملی در دولت سیزدهم در شرایطی اتفاق افتاده است که محمدجواد آذری‌جهرمی، وزیر ارتباطات دولت حسن روحانی، بار‌ها و بار‌ها در مصاحبه با رسانه‌های مختلف گفته است که ۸۰ درصد زیرساخت‌های اینترنت ملی در دوره مدیریت او تکمیل شده است و این پروژه در مراحل پایانی تکمیل خود قرار دارد.

آذری‌جهرمی همچنین بهای اینترنت داخلی را یک سوم اینترنت جهانی کرد و وام‌های کلانی به پیام‌رسان‌های داخلی مانند سروش، گپ، بله و … پرداخت کرده و از توسعه جستجوگر‌های بومی مانند یوز و ای‌میل ملی و … حمایت‌های مختلفی انجام داد.

برخی پای رضا تقی‌پور، وزیر ارتباطات دولت احمدی ‎نژاد را وسط می‌کشند. کسی که به محدود کردن سرعت اینترنت اصرار داشته و نگاه سختگیرانه‌ای نسبت به فضای مجازی دارد.

این گمانه‌زنی زمانی تقویت شد که برخی می‌گفتند تقی‌پور به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی رئیسی وارد گود شده است، اما در گرماگرم رقابت‌های انتخاباتی و طرح این مسایل از سوی رقبا، ستاد انتخاباتی رئیسی اعلام کرد که تقی‌پور سمتی در ستاد انتخاباتی او ندارد.

حالا گزینه دیگری به عنوان وزیر ارتباطات رییسی مطرح می‌شود. مهدی اخوان بهبادی، این روز‌ها در بین فعالان حوزه IT به عنوان وزیر فناوری اطلاعات و ارتباطات ابراهیم رئیسی گمانه‌زنی می‌شود.

او متولد ۵۷ است و اگر به وزارت ارتباطات برود، با سه سال اختلاف سنی با محمدجواد آذری‌جهرمی احتمالا دومین وزیر جوان این وزارتخانه خواهد بود. بهابادی را برخی فعالان رسانه‌ای به عنوان نخبه یزدی توصیف کرده‌اند. او رتبه اول کنکور کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته برق و مخابرات بوده و در سال ۷۹ رتبه اول المپیاد مهندسی برق را به دست آورده است.

تنها شباهت مهدی اخوان با آذری جهرمی در سن و سال آن‌ها نیست. رشته تحصیلی هر دوی آن‌ها برق و مخابرات است.

بهبادی در دانشگاه تهران تحصیل کرده است و در اواخر دولت محمود احمدی‌نژاد به عنوان دبیر شورای عالی فضای مجازی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی منصوب شد.

او سپس به عنوان قائم مقام رییس سازمان صدا و سیما در امور فناوری و رسانه‌های نوین سمت گرفته است و در حال حاضر مدیرعامل همراه اول است.

با وجود این، مواضع او در زمینه فضای مجازی خیلی روشن نیست و از آنجا که تصمیمات شورای عالی فضای مجازی مبتنی بر آرا جمعی است، چندان مشخص نیست که تفکر یک عضو از این شورا تا چه اندازه به تصمیمات آن نزدیک است؟

منبع: فرارو

کلیدواژه: وزیر ارتباطات دولت رئیسی آذری جهرمی فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۵۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زارع پور: ظرفیت پهنای باند کشور حدود دو برابر شده است

وزیر ارتباطات با بیان اینکه ظرفیت شبکه IP کشور دو برابر شده و از ۲۸ به ۵۵ ترابیت برثانیه رسیده است، گفت: ظرفیت پهنای باند کشور هم حدود دو برابر شده است. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات صبح امروز چهارشنبه در حاشیه نشست هئیت دولت در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: فردا با افتتاح پروژه فیبر نوری قم، پوشش فیبر نوری به 7.5 میلیون خانوار می‌رسد و این پوشش تا پایان سال به 14 میلیون خانوار خواهد رسید.

وزیر علوم: دانشگاه‌های کم دانشجو ادغام می‌شوند

وی افزود: ظرفیت شبکه انتقال کشور در ابتدای دولت 31.5 ترابیت برثانیه بوده است که اکنون به بیش از 60 ترابیت برثانیه رسیده است و حدود 20 ترابیت برثانیه آن با تجهیزات داخلی توسعه یافته است.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه ظرفیت شبکه IP کشور دو برابر شده و از 28 به 55 ترابیت برثانیه رسیده است، گفت: ظرفیت پهنای باند کشور هم حدود دو برابر شده است.

در حال تکمیل...

دیگر خبرها

  • رئیسی: افز‌ایش سرعت اینترنت در اولویت کار دولت قرار دارد
  • وزیر ارتباطات رئیسی قرار است اینترنت را به «سرعت نور» برساند!
  • شما نظر بدهید / با ادعای وزیر ارتباطات در مورد سرعت مناسب اینترنت موافقید؟
  • شما نظر بدهید / آیا با ادعای وزیر ارتباطات در مورد سرعت اینترنت موافقید؟
  • وزیر ارتباطات: اینترنت به سرعت نور می‌رسد / امیدوارم تا پایان سال، چند برند جدید موبایل ایرانی داشته باشیم
  • زارع پور: ظرفیت پهنای باند کشور حدود دو برابر شده است
  • کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه چند عضو دارد؟ ۱۲ یا ۱۳؟
  • ۳ پرونده در دادسرای مشهد در خصوص جرایم انتخاباتی تشکیل شد
  • خسرو غفوریان کیست؟ / عکس‌هایی که برای ژیلا صادقی داستان شد/ هنوز توماج صالحی ترند است/ هجمه جدید علیه کاظم صدیقی با نام لیلا
  • اداره کل دارو بدون سرپرست/ جایگزین احتمالی پیکانپور کیست؟