Web Analytics Made Easy - Statcounter

آقای احمد امیرآبادی فراهانی گفت: نمایندگان روی عملکرد وزیر ارتباطات حرف دارند، این دولت با دولت قبلی قابل مقایسه نیست ولی انتظار ما هم زیادتر است.

از روی کار آمدن دولت سیزدهم با ریاست آقای رئیسی حدود ۹ ماه گذشته اما بخشی از نمایندگان مجلس به عملکرد برخی از وزیران انتقاد کرده‌اند.

این در حالی است که ۲۲۰ نماینده مجلس اصولگرای یازدهم پیش از انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ از حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی برای شرکت در رقابت انتخاباتی دعوت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نامه‌ای که این نمایندگان خطاب به آقای رئیسی نوشته بودند، اعلام شده «فارغ از جایگاه حقوقی و با تأکید بر اصل استقلال قوه مقننه و اعمال کامل اختیارات نظارتی مجلس در قبال دولت آینده» او را به انتخابات دعوت می‌کنند.

۲۲۰ نماینده مجلس در نامه‌شان،  ورود آقای رئیسی به عرصه انتخابات را «مجاهدتی عظیم» نامیدند.

تاکنون درخواست به جریان افتادن استیضاح برخی از وزیران مانند وزیر صنعت، معدن و تجارت در رسانه‌ها اعلام شده؛ ۲۴ اسفند پارسال آقای سیاهکلی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفته بود تقاضای استیضاح فاطمی‌امین را به هیئت رئیسه مجلس ارائه می‌کند و «افزایش قیمت خودرو» اصلی‌ترین محور آن است.

آقای موسوی ملکان عضو دیگر این کمیسیون پیشتر به باشگاه خبرنگاران جوان گفت که نمایندگان منتقد وزیر صمت دولت سیزدهم، بر استیضاحش اصرار دارند. 

سخنگوی کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس ۶ فروردین ماه به باشگاه خبرنگاران جوان گفت که مجلس به دنبال استیضاح وزارت کار است.

آقای دلخوش گفت که «برخی افراد زیرمجموعه آقای عبدالملکی، جایگاهشان را نمی‌دانند و هر طور که دلشان می خواهد رفتار می‌کنند.»

با این حال سخنگوی کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس یادآوری کرده «آقای رئیسی به حاشیه‌ها نمی‌پردازد اما در داخل دولت حاشیه زیاد است؛ اگرچه افراد کارآمد هم در دولت سیزدهم هستند اما ما به عنوان نمایندگان مجلس با برخی اعضای کابینه شدیداً مشکل داریم، زیرا برخی افراد بی‌تجربه، بی‌سابقه و بعضاً مغرور و خودخواه در بدنه دولت حضور دارند.»

نیمه فروردین ماه امسال نماینده فلاورجان در نشست علنی مجلس گفت که «به من گفته‌اند نامه استیضاح وزیر بهداشت را نمایندگان امضا کرده‌اند، خواهشمند است هیئت‌رئیسه به این موارد رسیدگی کند.»

آقای موسوی لارگانی گفت که استیضاح دو وزیر که به امضای ۵۵ نماینده مجلس رسیده، به هیئت رئیسه تقدیم شده، اما اعلام وصول نمی‌شود. یکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دیگری وزیر صمت است؛ ما درخواست اجرای آیین‌نامه برای استیضاح این دو وزیر را داریم.»

آقای امیرآبادی عضو هیئت رئیسه سومین سال مجلس یازدهم گفت: به نظرم لازم است سه تا چهار وزیر، یک معاون و چند استاندار تغییر کنند، چون حدود یک سال زمان برای نشان دادن عملکرد کافی بوده است.  /باشگاه خبرنگاران

منبع: فردا

کلیدواژه: مجلس امیرآبادی هیئت رئیسه آقای رئیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۵۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به رییس سازمان خصوصی‌سازی گفتم جزء فرهیخته‌ترین‌ها هستی بین افرادی که از کشتارگاه، بهشت‌زهرا و... آمده‌اند

عملکرد هیئت‌رئیسه مجلس دوره یازدهم مجلس از خاموش شدن تریبون نمایندگان گرفته تاعدم اعلام وصول استیضاح‌ها، مورد انتقاد قرار گرفت اما برخی از نمایندگان با اوج‌گیری این انتقادات در آستانه شروع به کار دوره دوازدهم مجلس مخالفند و به توصیه رهبری اشاره می‎کنند که گفتند: «شیرینی این انتخابات را به کام مردم تلخ نکنید.»

به گزارش هم میهن، این سخنان شاید شدت این اظهارنظرها که گاهی موجب تخریب می‎شود، کاهش داده اما تندروی‌ها همچنان ادامه دارد و به نظر می‎رسد نقد تند و تیز هیئت‌رئیسه فعلی به قصد رسیدن به هیئت‌رئیسه بعدی در حال انجام است و آنان که در هیئت‌رئیسه فعلی هستند با انداختن تقصیر به گردن رئیس مجلس، خود را از این اتهامات مبرا می‎کنند.

احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در گفت‌وگو با هم‎میهن به نقد عملکرد هیئت‌رئیسه مجلس پرداخته‎است که در ادامه می‎آید:

این تحلیل وجود دارد که برخی با انتقادات تند و تیز از هیئت‌رئیسه از تریبون مجلس به‌دنبال آن هستند که کرسی‌های هیئت‌رئیسه مجلس بعدی را کسب کنند. عملکرد هیئت‌رئیسه را در دوره یازدهم مجلس چگونه ارزیابی می‌کنید؟

سخنگوی وقت شورای نگهبان در سال ۱۴۰۰ گفت: «مردم در انتخابات شرکت کنند یا خیر، در مشروعیت انتخابات تاثیری نخواهد داشت.» یعنی انتخاباتی با پشتوانه ۴۰ درصدی مشارکت مردم با انتخابات ۸۰ درصدی تفاوتی ندارد. این نوع نگاه حکمرانی ما به انتخابات است و مردم محلی از اعراب در سیاست و اقتصاد ندارند. اردیبهشت امسال یک‌سال از موضوع دریافت خودروهای شاسی‌بلند می‌گذرد. خطاب من به هیئت‌رئیسه بود و سوال کردم که دریافت این خودروها با استیضاح وزیر چه نسبتی دارد؟

یک‌سال از این سوال می‌گذرد و با وجود مستندات دقیقی که ارائه شد، میکروفن نماینده‌ای که این موضوع را اعلام کرد بسته، دادگاهی و به یک‌سال زندان محکوم شد. اما هیچ گزارشی از جانب هیئت‌رئیسه به مردم داده نشد درحالی‌که مردم با اعلام موضوع خودروهای شاسی‌بلند با ابهاماتی روبه‌رو شدند. این برای ارزیابی عملکرد هیئت‌رئیسه و حتی مجلس کافی است.

پس با این مورد که مطرح کردید از نگاه شما عملکرد هیئت‌رئیسه مجلس بد بوده است؟

مجلس با اعلام این خبر با یک اتهام روبه‌رو شده بود. نمایندگان باید از مجلس می‌خواستند که از شأن مجلس و نمایندگان در چنین شائبه‌ای دفاع کند. چطور وقتی موضوع استعفای نادران اعلام وصول نمی‌شود جلوی تریبون مجلس تحصن می‌کنند و تا آخر جلسه اعلام وصول استعفای خود را می‌گیرند. چرا نمایندگان مجلس که در مظان چنین شائبه‌ای قرار گرفتند چنین مطالبه‌ای از هیئت‌رئیسه نداشتند؟

این دلیل بر نقد عملکرد همه مجلس و نه‌فقط هیئت رئیسه است، به گفته شما هیچ کسی مطالبه‌ای در این زمینه نداشته‎است؟

فقط نوری‌قزلجه و صباغیان پس از آنکه میکروفن من بسته شد، به این موضوع معترض شدند. رئیس مجلس نیز گفت: «مصوبه هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان است.» کدام ماده قانونی به هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان اجازه می‌دهد که سامانه نماینده مردم به مدت ۴۰ روز بسته شود؟

علاوه بر این موضوعی که شما به‌عنوان نقد به عملکرد هیئت‌رئیسه مطرح کرده‎اید، یکی از انتقاداتی که به هیئت‌رئیسه می‎شود، ورود قطاری ۴۰-۳۰ نفره به مجلس است. چقدر موضوع ورود اتوبوسی و قطاری افراد به مجلس را قبول دارید؟

شاید بیش از این تعداد وارد مجلس شده‌اند. جماعتی از شهرداری وارد مجلس شده‌اند و در ساختار مجلس مسئولیت و پست گرفته‌اند. این افراد از سازمان میادین میوه و تره‌بار، تاکسیرانی، بهشت‌زهرا (س)، اتوبوسرانی و… به مجلس آمده‌اند و در نهاد اصلی جمهوری اسلامی پست گرفته‌اند.

این موضوعات، مطمئناً مرتبط با ماه‎های اخیر نیست، چرا نمایندگان در ماه‎های آخر و حتی روزهای پایانی عمر مجلس یازدهم این انتقادات را مطرح می‌کنند؟

هر کسی به انگیزه خاص خود به این موضوعات می‌پردازد. اما من در مناظره با رئیس سازمان خصوصی‌سازی موضوع ورود افراد به مجلس را مطرح کردم و گفتم که شما صاحب چه فضیلتی هستی که این حجم از ثروت کشور به دست‌تان سپرده شده است؟ البته شما جزو فرهیخته‌ترین‌ها هستید بین افرادی که از کشتارگاه، بهشت‌زهرا (س)، تاکسیرانی و… آمده‌اند. او در مقام پاسخگویی گفت: «جواب ایشان را رهبری باید بدهد.» و جلوی چشم مردم مناظره تلویزیونی را ترک کرد. من اعلام کردم این فرد تاکنون یک آپارتمان در عمرش فروخته که ما ۹ هزار ملک بزرگ دولت را به او سپردیم تا بفروشد؟

دیگر خبرها

  • موسوی: رابطه استیضاح وزیر صمت با خودروهای فیدلتی اتهام بزرگی به مجلس بود + فیلم
  • راه اندازی مرکز سامانه الکترونیکی ارتباطات مردمی با دولت در قم
  • عملکرد قابل قبولی از هیات نظارت مشاهده نشد
  • وزیر ارتباطات رئیسی قرار است اینترنت را به «سرعت نور» برساند!
  • به رییس سازمان خصوصی‌سازی گفتم جزء فرهیخته‌ترین‌ها هستی بین افرادی که از کشتارگاه، بهشت‌زهرا و... آمده‌اند
  • افشاگری درباره غیبت‌های مشکوک برخی نمایندگان مجلس
  • کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه چند عضو دارد؟ ۱۲ یا ۱۳؟
  • افشاگری جدید یک نماینده مجلس درباره دریافت خودرو فیدلیتی توسط نمایندگان
  • افشاگری ها ادامه دارد /بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته اند /چطور استیضاح وزیر صمت یک دفعه در نوبت اول قرار گرفت؟
  • ورود جانبدارانه نمایندگان فرماندار به انتخابات مطلقاً ممنوع است